Olakšajte i ubrzajte svoj biznis

Din&co vam nudi kompletnu uslugu špediterske administracije
  • spedicijadincokamion
  • spedicijadincokamion1
  • full screen slide
  • spedicijadincokombi1
spedicijadincokamion1 spedicijadincokamion12 spedicijadincokombi3 spedicijadincokombi14

USLUGE


Carinjenje robe u međunarodnom transportu

carinjenje robe

DiN&Co pruža najširu moguću lepezu usluga u carinjenju robe u međunarodnom transportu. U mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve savremenog tržišta i pružimo kompletnu uslugu na jednom mestu.

drumski transport

Međunarodni drumski transport je jedan od naših glavnih fokusa, gde pružamo kompletnu uslugu posredovanja u uvozu i izvozu robe, i dajemo blagovremene informacije vezane za status i prispeće robe.

avio transport

Avio i brodski transport
Organizujemo avio i brodski transport robe u uvozu i izvozu za sve destinacije, i posredovanje u uvozu i izvozu robe.

USLUGE


Carinjenje automobila

carinjenje automobila

DiN&Co ima višedecenijsko iskustvo u ovoj branši, specijalizovan kadar i brzu i najpovoljniju uslugu. Dugogodišnja posvećenost ovom segmentu, učinila je da naša kompanija pruža vrhunsku uslugu.
dinko carinjenje automobila

USLUGE


Uvoz i izvoz robe

carinjenje robe

Uvoz i izvoz robe je oduvek bilo problematično pitanje za većinu ljudi. Tj. nemogućnost nalaska prave pomoći, koja bi pritom bila i povoljne cene.

drumski transport

Glavna prednost špedicije DiN&Co je brz i uigran tim, koji vrlo lako rešava sve zadatke date od strane klijentele i probleme na koje naiđu. Kao mala firma, gledamo sve naše klijente podjednako, i trudimo se da svaki predmet rešavamo brzo i efikasno.

avio transport

Pokrivamo sve vrste uvoza i izvoza, sve vrste robe, u bilo koje doba dana i godine, i za bilo kakva pitanja nas možete dobiti pod delom KONTAKT.